Opnieuw winst voor de BAS meiden!

De tweede competitiewedstrijd spelen de D1 meiden van Bas thuis tegen Putten.
Helaas kan Daisy niet meedoen, zij heeft een breuk in haar vinger. Verder is iedereen aanwezig.
Het weer zit mee, droog en de temperatuur is goed.
Na een serieuze en goed geconcentreerde warming-up is het tijd, eerst nog even onze yell en de wedstrijd kan beginnen.
Binnen 5 minuten scoort Ilse al het eerste doelpunt. Wat een heerlijk begin.
De meiden spelen goed samen. Een mooie pass van Christina naar Alice. Een goed schot van Alice, helaas gestopt door de keepster van Putten.
De meiden hebben er zin in en na 20 minuten spelen maakt Shirley er 2-0 van.
De eerste helft wordt voornamelijk op de helft van de tegenpartij gespeeld, Michelle heeft het rustig.
Putten krijgt 1 kans, een hoekschop, maar die weet Michelle tegen te houden.
Een hele sterke eerste helft voor onze meiden.
We gaan de rust in met 2-0.
De coaches en de trainers nemen even het spel door en na wat tips en trucs op naar de 2e helft.
Ook hier zien we dat het samenspel steeds beter wordt. Sterre en Maureen speren op het doel af, geen doelpunt, maar wat een mooie aanval.
Niet veel later weer een mooie aanval van Roos van V. en Ilse. Jacqueline gaat mee en gelukkig staat zij daar want de bal kaatst via haar zo het doel in en het is 3-0.
De tegenpartij laat zich in de tweede helft iets meer zien, maar door onze sterke middenvelders Myrthe, Lieke en Christina en verdedigers Roos P., Sanne, Veerle en Dionne krijgen ze niet veel kansen.
Er komt wel een tweede aanval door Putten, maar ook die weet Michelle te stoppen. Daar volgt een corner uit, maar onze meiden weten nu ook weer een doelpunt te voorkomen.
Nog een kleine 10 minuten te spelen. Ilse zet een aanval in, mist maar neemt direct kort daarna revanche en maakt er 4-0 van.
Er volgt nog een vrije trap voor Putten, maar het zit Putten niet mee want daar is onze Michelle weer die de bal weet tegen te houden.
Met een eindstand van 4-0 gaan de meiden met een big smile op hun gezichten de kleedkamers is. Uiteraard is er altijd nog ruimte voor verbetering, zeggen de trainers met een glimlach, maar ook die zijn trots en tevreden hoe de meiden gespeeld hebben.
Het was een hele leuke, actieve en sportieve wedstrijd. Goed gedaan meiden!