BAS MO13-1 - Zeewolde MO13-1 : 0-0

BAS MO13-1 0 - 0  Zeewolde MO13-1
14-10-2017, 10:30 uur

Geen doelpunten...

Om klokslag 10.30 begon de wedstrijd. Scheidsrechter was vandaag Fred Knippenborg met Richard als grensrechter. Sterre, Maureen, Veerle, Alice en Daisy begonnen als wissel.
Zeewolde begon sterk en de eerste 8 min kwam de bal alleen maar richting de goal van Michelle. Maar zij stond haar mannetje….. Toen kwam er eindelijk een goede aanval van BAS, Ilse dribbelde schoot naar Lieke en Roos v Vliet schoot net naast. Dat was de eerste kans……
Daarna werd BAS sterker. Mirthe dacht, ik schiet maar eens van afstand. Een mooi schot maar helaas kon de keeper van Zeewolde hem pakken. Daarna volgde er nog een corner van Mirthe, Ilse schoot maar helaas, daar stond weer de keeper. Ook nog een kans voor Sterre, maar het schot had te weinig kracht. Zo ging het de eerste helft over en weer, en was er veel kluitjes voetbal te zien.
Ruststand 0-0
Na de rust gingen de meiden weer op zoek naar het doel van Zeewolde. Er moest toch een keer een doelpunt vallen…..Ilse met een solo run gestart net over de helft richting het doel, maar daar lag de keeper van Zeewolde voor de bal……jammer!
En zo ging het weer over en weer. De verdediging met Sanne, Dionne, Jacqueline en Veerle stonden hun mannetje. Het middenveld met Lieke, Maureen, Christina, Roos P en Daisy deden hun best en de aanval met Mirthe, Roos, Shirley, Christina en Ilse konden de weg naar het doel net niet vinden. Zou het dan toch een wedstrijd worden zonder doelpunten?
De laatste minuten werd er nog een schepje boven op gedaan door de meiden maar dit mocht helaas niet meer helpen. De scheidsrechter floot af…eindstand 0-0.

Jammer meiden, maar de volgende wedstrijd toch maar weer doelpunten?????