BAS MO13-1 - ASV Dronten MO13-1 : 6-0

BAS MO13-1 6 - 0  ASV Dronten MO13-1
10-11-2018, 09:00 uur

De Derby van de lage landen!

Om 08:15 verzamelen in de kleedkamer en daarna fris en fruitig het hoofdveld op van BAS. Om 09:00 werd er afgetrapt, de eerste helft werd er veel gespeeld op de helft van ASVD maar het kwam niet tot een mooie afronding in de goal. ASVD breekt gevaarlijk uit en komt in de buurt van Sabine er werd rommelig verdedigd voor het doel maar gelukkig was daar Alice die de bal mooi weg kreeg.
Daarna was het de beurt aan Ilse die kon uitbreken, helaas geen meiden te vinden van BAS die konden helpen waardoor de bal door de verdediging van ASVD van de voet werd gespeeld. Er werd veel heen en weer gevoetbald tussen de teams en Sabine heeft een paar stevige ballen kunnen tegenhouden. Er zat weinig snelheid in het spel. Even later werd het 1-0! Ilse trapt hem mooi in de hoek van de goal. Roos nog een kans, hard schot op de goal, helaas de bal gaat naast.
We gaan de rust in met een mooie voorsprong, altijd fijn! 1-0
De tweede helft begon fanatieker dan de eerste helft, er werd feller gespeeld en BAS was veel aan de bal. Alice stoof op het doel af maar werd hard onderuit gehaald door de tegenstander, had een vrije trap moeten worden voor BAS maar de scheids liet het spel doorgaan. BAS pakte de bal terug en er werd mooi overgespeeld vanuit de verdediging richting de goal van ASVD. Ilse passt de bal naar Noor en Noor weer naar Ilse BAM 2-0!
De meiden zitten lekker in hun spel en er werd door iedereen hard gewerkt, onze verdediging was sterk, Anouk, Lotte, Elise, Roos, Sterre en Rosalie gingen tijdens de gehele wedstrijd voor 100% voor de bal. Maaike en Luna waren sterk op het middenveld. Luna gaf een mooie strakke bal af langs de lijn, daarna veel onrust voor het doel van ASVD maar Noor weet de bal eruit te vissen en hem langs de keeper in het doel te plaatsen 3-0!
Ilse brak door de verdediging van ASVD , vrij spel maar miste de goal. Daarna weer veel kluitjes voetbal voor de goal maar hij ging er toch weer in 4-0! Ilse. BAS is de tweede helft duidelijk sterker dan ASVD en er werd bijna niet meer op de helft van BAS gespeeld. Maureen werd in haar snelle aanval onderuit gehaald door de tegenstander de bal kwam daardoor bij Daisy in de voeten die Maureen’s aanval mooi afmaakte met 5-0! Kort daarna een uitbraak van Ilse waarbij ASVD werd uitgespeeld en Ilse de bal achter de keeper kon plaatsen 6-0!
Mooie wedstrijd dames! De eerste helft was wat slapjes maar de tweede helft kwamen jullie goed terug. Er werd mooi overgespeeld, hou dit vast voor de volgende wedstrijd.