24-11-2018, 09:00 uur
Mheenzicht, Dorpshuisweg 1 Hierden

Koud en mistig; op naar Hierden!

Helaas kunnen Maaike, Luna, Elise en Alice er vandaag niet bij zijn. Gelukkig krijgen we hulp van Michelle en Lieke uit MO-15.

De eerste helft begint goed. De meiden hebben er zin in en Noor scoort al gauw het eerste doelpunt.
Hierna volgt wat gepingel voor het doel van BAS, maar Michelle heeft alles onder controle. Geen paniek!
Sabine staat dit keer niet in de goal, maar doet het prima op het veld.

Onze verdediging onderschept bijna elke aanval van de tegenpartij. We zijn duidelijk sterker.
Er wordt goed overgespeeld van het midden naar voren. De bal wordt mooi naar Ilse geschoten, ze scoort!

Rust....

Na de rust lijken onze meiden een beetje koud en moe te zijn. Hierden gaat juist wat feller voetballen. Helaas: een tegendoelpunt..
Er wordt wat getrokken, geduwd en gekoprold, maar dat geeft niks. Noor scoort namelijk ons derde doelpunt. Yess!

De meiden hebben vandaag allemaal goed hun best gedaan. Eindstand: 3-1 voor BAS.

Later op de dag blijkt op voetbal.nl 3-0 voor BAS te staan. Nog beter!