Harde 't MO13-1 2 - 1  BAS MO13-1
8-12-2018, 08:30 uur
Schenk Oost, Bovenweg 8 't Harde

Koud en regenachtig

Zaterdagochtend vertrokken de meiden richting t Harde. Op een nat en winderig kunstgrasveld werd er afgetrapt. t Harde kon kampioen worden en al snel bleek dat ze niet voor niets bovenaan staan. t Harde legde goed voetbal op de mat, maar onze verdediging stond goed en hielden ze goed tegen. Helaas gingen er toch 2 ballen in het doel waardoor het 2-0 met rust was. De 2e helft begon BAS goed en kreeg het een aantal kleine kansen. De meiden voetbalden goed en uiteindelijk viel de 2-1 na een eigen doelpunt. De meiden gingen met enorme inzet op zoek naar de gelijkmaker met goed positiespel. Er waren wat kleine kansjes maar helaas viel die niet. Eindstand was 2-1 waardoor t Harde kampioen werd. Gefeliciteerd hiermee. De meiden hebben allemaal prima en hard gewerkt op deze regenachtige en winderige zaterdagmorgen.